ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Linda Hammar bekräftar lyckan – efter fästmannens bortgång

10 feb, 2023 
Linda Hammar & Lars-Åke Fransson
Tidigt i fjolår kom det dystra beskedet om att Linda Hammars dåvarande fästman Lars-Åke Fransson gått bort.
Idag kan vi istället glädjas åt Linda då hon kommer med glada nyheter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Hammar om tuffa tiden under pandemin: ”Ledsen mycket”Brand logo
Linda Hammar om tuffa tiden under pandemin: ”Ledsen mycket”

Linda Hammar, 50, syster till Filip Hammar, 47, är den folkkära TV-personligheten från Välkommen till Köping som tidigare var I en annan del av Köping.

Fästmannen Lars-Åke Franssons bortgång

I mars 2022 kom det tragiska beskedet om att Lindas dåvarande fästman, som även han varit med i Välkommen till Köping, hade gått bort. Lars-Åke Fransson blev 66 år gammal och dog pågrund av en längre tids sjukdom.

Lindas bror Filip var den som då först gick ut med nyheten.

– Det är med sorg vi måste berätta att Lars-Åke, Lindas fästman, har gått bort efter en tids sjukdom. Saknaden är stor. Våra tankar går till hans familj och vänner. Nu ska vi ta hand om varandra och vårda minnet av Lars-Åke. Vi ber om att få bearbeta detta och sörja ifred, hälsade familjen Hammar genom Filip till Aftonbladet.

Själv skrev Linda på sin Instagram:

”Vila i frid älskade Lars-Åke”

Linda Hammar tillsammans med bortgångne fästmannen Lars-Åke Fransson

Linda Hammars nya glädjebesked: ”Nu är drömmen uppfylld”

Nu, närmare ett år sedan den gripande händelsen, kan vi istället glädjas åt Linda som nyligen varit med om något stort.

Annons

I början av veckan fick vi i Välkommen till Köping se hela gänget åka på en kryssning till Helsingfors. Väl på båten får vi se ingen mindre än Nanne Grönvall kliva upp på scen, en artist som Linda tycker väldigt mycket om.

Vad Linda inte visste om var att kompisarna hade förberett en överraskning åt henne – Nanne kommer nämligen därefter ner för att prata och sjunga med Linda och vännerna.

– Jag fick sjunga med Nanne Grönvall. Det var en ära. Nu är drömmen uppfylld, säger Linda Hammar i programmet.

Nanne Grönvalls egna ord om Linda Hammar

När Hänt hör av sig till Nanne berättar hon själv om hur det var att få överraska Linda och träffa henne tillsammans med resten av gruppen.

”Det var super kul att träffa underbara Linda och hela Köping gänget. De ger så mycket av sig själva med alla känslor - glädje, sorg, hopp, frustration, kärlek och vänskap.”, skriver Nanne till Hänt.

Artisten förklarar i samma veva vikten av att människor med funktionsnedsättningar ska kunna synas och höras.

Annons

”Programmet är dessutom så viktigt, att man synliggör människor med funktionsnedsättningar - hur viktigt det är att de får möjlighet att också åka iväg på resor och upplevelser, som båtresan Häng Med På Party där jag träffade dem.”

Nanne är glad och nöjd med att ha kunnat vara med på den här otroliga resan tillsammans med Linda och resten av kompisarna.

”När man ser programmet så förstår man hur otroligt viktigt det är. Så glad att ha fått möjlighet att träffa härliga Linda och Köping gänget.”

FOTO: Janerik Henriksson/TT/Karin Törnblom/TT

Annons